Obsah fóra MayaMax3D.NET forum Obsah fóra MayaMax3D.NET forum MayaMax3D.NET forum

FAQ   Hledat   Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny   Registrace 
 Profil   Soukromé zprávy   Přihlášení  

Mistrovství v autodesk 3dsMax ????

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra MayaMax3D.NET forum -> 3ds Max
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Autor
M_A_X

Zpráva
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 5:14 pm    Předmět: Mistrovství v autodesk 3dsMax ???? Citovat

Ahoj, Bude to aj v preklade na vašej stránke som si na pravom boku všimol nejakú obálku s takýmto názvom Shocked ... bola by to pecka !!! Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Autor
JKR

Zpráva
PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 8:46 pm    Předmět: Citovat

Čau,
ano je to tak. Připravuje se kniha Mistrovství v 3ds Max 2010. Kousnul jsem se a napsal velmi rozsáhlou knihu, kde najdete v akci mnoho funkcí. Pokud jste tápali, tak s touto knihou pochopíte všechny principy Maxe. Na rok 2010 chystáme velmi mnoho změn (články z postprodukce, tipy do profi tvorby, vlastní projekt do kterého se budete moci zapojit, články o V-Ray a mnoho dalšího) a už by se nemělo stát, že budeme stagnovat. Ta kniha mi zabrala opravdu téměř 3/4 roku, takže jsem na nic jiného neměl čas. Koncem ledna by měl vyjít u Computer Press a taktéž o ní vyhlásíme soutěž. Stay Tuned !! JKR

Autor
M_A_X

Zpráva
PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2010 6:37 pm    Předmět: Citovat

Ja som si to zmýlil s 3ds max bible 2010 preto ta otázka či bude preložená Embarassed.... ale aj tak super teším sa ... dúfam že tam bude aj niečo okolo svetiel a samotného renderingu.

Autor
rexorr

Zpráva
PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 8:27 am    Předmět: Citovat

1152 stran Laughing ,tak to už je taky pořádná bible.

Autor
JKR

Zpráva
PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 10:55 am    Předmět: Citovat

No, hodně jsem věnoval animaci (samotných 300 stran). Soustředil jsem se na cenné tipy, které využívají pokročilí uživatelé včetně maximalistického průzkumu většiny příkazů v Maxovi Smile. najdete tam i základy fungování CAT (animace postav v Character Tools)..pokud budou další aktualizace, chci tam přidat velmi cenné tipy, které se používají v produkci (např. jak zachytit reálné charakteristiky materiálů z foťáku do počítače, jakprakticky aplikovat animační principy), integrovat do knihy V-Ray jako alternativa mr a demonstrovat větší důraz na spolupráci Max-Maya-Mudbox-Motionbuilder-Combustion (after effects), případně další aplikace a pluginy. Není to jen o Maxovi, ale řadě dalších nástrojů. To naznačil i kolega Melichar v kapitole o postprodukci a maxscriptu. Upřímně teď bojuju s Mudboxem technicky, má docela úzce vymezené spektrum grafických karet, které si s ním povídají. No, co provádí Wayne Robson s Mudboxem by bylo žádoucí Wink nebo jak umí v krátkém čase Louis Marcoux demonstrovat poměrně složité animační principy, to je taky super..

Autor
Awik

Zpráva
PříspěvekZaslal: út březen 09, 2010 7:59 pm    Předmět: Citovat

Zdravim, jsem novým uživatelem na foru, a taky začátečníkem v 3Ds Maxu 2010. Této knihy jsem si všiml dnes na jedné internetové stránce, která mně odkÁzala sem. Chci se zeptat jestli je tato kniha určena pro začatečníky? Pokud ne, tak bych se chtěl zeptat na nějakou, která pro začatečníky(popřípadě nejaké tutoriály na internetu nebo něco takového) je a dostala by mně na úroveň této knihy . Zkoukl jsem pár tutoriálu na youtobe + jsem hledal něco na internetu, ale neni to pořád pro mně dost, chci se stále učit a stále něco dělat a dostat se postupem času na mnohem vyšší uroveň. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Autor
JKR

Zpráva
PříspěvekZaslal: po březen 22, 2010 8:11 am    Předmět: Citovat

Ahoj, všimnul jsem si otázky až teď, sorry Wink Ta kniha je určena i pro začátečníky, jelikož jde úplně od základů. tedy pokud jsi opravdu ready jít do toho s chutí, mohla by to být volba pro tebe. V celku jsou tam všechny podstatné (i méně podstatné) věci, takže po nastudování budeš mít nejlepší předpoklady začít svou vlastní tvorbu Smile

JKR

Autor
Awik

Zpráva
PříspěvekZaslal: st březen 24, 2010 4:51 pm    Předmět: Citovat

zdravim Smile, tak mam koupeno Smile už jsem na začatku druhé kapitoly a nemůžu se dočkat co mě tam čeka Smile, předtim jsem začal modelofat Ford Mustang Shelby GT(podle tutoriálu), ale pak jsem si koupil tuhle knížku a musel jsem to přerušit jelikož jsem se začetl Smile. je ještě něco co byste doporučil pro začatečníky? nebo jak jste začínal? bylo by možné se k Vám obracet kdybych měl nějaké dotazy?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Autor
JKR

Zpráva
PříspěvekZaslal: čt duben 15, 2010 7:40 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, určitě se můžeš obracet s dotazy, pokud z toho budou něco mít i ostatní tady na fóru:-) Doporučit jen dril, zkoušení a hodně pevné nervy Smile Jakmile pronikneš do jednoho SW, budeš se potřebovat orientovat i v dalších, abys mohl vytvořit něco komplexnějšího. Pak začíná ta správná zábava Smile

Autor
Pitr

Zpráva
PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 5:55 pm    Předmět: Citovat

zdravim vas JKR
som hrdým majiteľom vašej knihy a hoci som uz dávnejšie 3d maxu podľahol tak som sa mal aj od neho pauzu keď som v ňom "niečo dokázal"(hoci to nebolo ktovie čo) takže nejaké základné veci som už poznal, ale i napriek tomu som si kúpil vašu knihu aby som doladil svoje chabé alebo skôr slabé schopnosti. takže týmto vám aj chcem poďakovať že ste sa dal nato ju napísať určite vás to stálo veľa síl a času.

Autor
JKR

Zpráva
PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 5:58 am    Předmět: Citovat

Ahoj, přesně kvůli tomu jsem knihu napsal Smile. Jsem velmi rád, že v ní najdeš třeba další možnosti, jak postoupit a pak se třeba přidáš k www.inlucis.com Wink chceme jít dopředu a věříme, že se nám to na mayamax3d.net povede. Je nás ale málo a lidí, kteří by se chtěli podělit o své zkušenosti a pomoci tak třeba začínajícím uživatelům je málo Sad Napsání takové knihy byl opravdu nezvykle obtížný úkol, nicméně pokud nechybí vytrvalost a přesvědčení, ovoce to přinese. Teď budu tyto 2 vlastnosti přenášet na projekt INLUCIS. Pomalu, ale jistě Smile

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra MayaMax3D.NET forum -> 3ds Max Časy uváděny v GMT
Strana 1 z 1

Přejdi na: